Ell.Pine C+ / C SQ.Edge WBP CE4 - 244 cm x 122 cm - 18 mm

SKU:
1255183
Ontdek de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze Elliots Pine CP/C constructiemultiplex. Deze hoogwaardige multiplexplaat, afkomstig uit Brazilië, is perfect voor een breed scala aan bouwprojecten.Onze Elliots Pine CP/C multiplex heeft rechte kanten en is verkrijgbaar in de afmeting 244 x 122 cm. Dit formaat biedt voldoende oppervlakte voor de meeste toepassingen, terwijl het nog steeds handelbaar en gemakkelijk te installeren is.We bieden deze multiplex aan in verschillende diktes - 9, 12, 15 en 18 mm - om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu een lichtgewicht oplossing nodig heeft voor binnenmuren of een steviger materiaal voor buitenconstructies, Elliots Pine CP/C multiplex is de juiste keuze.Bovendien is ons Elliots Pine CP/C multiplex niet alleen sterk en betrouwbaar, maar ook duurzaam. Het hout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen in Brazilië, waardoor u een milieuvriendelijke keuze maakt voor uw bouwproject.Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid met ons Elliots Pine CP/C constructiemultiplex. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

Ell.Pine C+ / C SQ.Edge WBP CE4 - 244 cm x 122 cm - 18 mm Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid en duurzaamheid van onze Elliots Pine CP/C constructiemultiplex. Deze hoogwaardige multiplexplaat, afkomstig uit Brazilië, is perfect voor een breed scala aan bouwprojecten.

Onze Elliots Pine CP/C multiplex heeft rechte kanten en is verkrijgbaar in de afmeting 244 x 122 cm. Dit formaat biedt voldoende oppervlakte voor de meeste toepassingen, terwijl het nog steeds handelbaar en gemakkelijk te installeren is.

We bieden deze multiplex aan in verschillende diktes - 9, 12, 15 en 18 mm - om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu een lichtgewicht oplossing nodig heeft voor binnenmuren of een steviger materiaal voor buitenconstructies, Elliots Pine CP/C multiplex is de juiste keuze.

Bovendien is ons Elliots Pine CP/C multiplex niet alleen sterk en betrouwbaar, maar ook duurzaam. Het hout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen in Brazilië, waardoor u een milieuvriendelijke keuze maakt voor uw bouwproject.

Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid met ons Elliots Pine CP/C constructiemultiplex. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.


VoordelenBeschrijving
VeelzijdigheidGeschikt voor een breed scala aan bouwprojecten.
DuurzaamheidAfkomstig uit verantwoord beheerde bossen in Brazilië.
Diverse diktesBeschikbaar in 9, 12, 15 en 18 mm om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
Groot formaatAfmeting van 244 x 122 cm biedt voldoende oppervlakte voor de meeste toepassingen.
Rechte kantenGemakkelijk te installeren en te hanteren.
Hoge kwaliteitSterk, betrouwbaar en duurzaam materiaal voor binnen- en buitenconstructies.


Meer informatie

Materiaal
Grenen
Verlijming - Toepassing
EXT - Beschut buiten
Kwaliteit
CP/C
Afwerking
Onbehandeld
Randafwerking
Onbehandeld
Certificering
FSC®
Lengte
244cm
Breedte
122cm
Dikte
18mm
Verpakking
50
Verkoopeenheid
Dikte Selector
18